Balen's
 
 
Balen plaats Wikipedia.
Balen was een dorp in de Voogdij Mol, Balen en Dessel, dat oorspronkelijk in bezit was van de Abdij van Corbie en later een zelfstandige heerlijkheid werd. De families Van Bocholt, De Renesse van Furstenberg en De Mol waren belangrijke heersersgeslachten.
Balen De Lijn.
25 % bijdrage voor Buzzy Pazz en Omnipas. Inwoners krijgen een tegemoetkoming van 25 % op een Buzzy Pazz tot en met 24 jaar en een Omnipas 25 tot en met 64 jaar. De korting wordt automatisch afgetrokken van de kostprijs.
Fietsrouteplanner Balen.
Route Surprise Me In deze modus kun je na het aanklikken van een knooppunt kiezen welke afstand je wilt fietsen. Het systeem berekent een route die aan jouw vraag voldoet. Route In deze modus stippel je zelf een route uit door steeds een volgende knooppunt aan te klikken./."
Rode Kruis-Balen-olmen helpt helpen Balen-olmen.
Dagelijks zijn we in de weer om mensen te helpen. Dankzij onze vrijwilligers zijn we er voor jou, altijd én overal. Ontdek wat we doen. Contacteer onze afdeling en we helpen je graag verder. Stel je vraag. Schoolstraat 13, 3.
Startpagina Gemeente Balen.
Solliciteer voor een vakantiejob bij gemeente, WZC Ter Vest, Keiheuvel of Kikoen. Stem vóór 7 februari voor de Publieksprijs sport. Stem vóór 6 februari voor Publieksprijs cultuur. Vacatures: ICT-deskundige en administratief medewerker omgeving. Tweede editie van Balen stopt met roken.
Architecten in Balen Zoek een Architect.
Fax: 00322 400 71 72. Bent u lid van NAV? Ja, dan kunt u actief aan de slag gaan met deze website. U kan er projectreferenties opslaan en uw kantoor beschrijven. Bent u architect en nog geen lid van NAV?
Balen Vlaanderen.be.
Balen is een gemeente in de provincie Antwerpen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Balen behoort tot de politiezone Balen-Dessel-Mol en de brandweerzone Kempen. Alle scholen in Balen. Meer cijfers in de gemeentelijke profielschets. 014 74 40 40 Fax.
Instapklaar appartement in het centrum van Balen Heylen vastgoed.
Ligging: Op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en het station. Indeling: Inkomhal, ruime leefruimte, 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, berging, open keuken en een ruim terras. Beschrijving: Het appartement ligt op een goede locatie in het centrum van Balen.

Contacteer ons

Zoeken naar Balen's