schroot
 
 
Schroot Debian Wiki.
Or, xhost SESHschroot c test b schroot r c SESH schroot e c SESH. When you logout a schroot's' session sometime it can happen that some processes keep busy the mount-point causing this error message: logout E: 10mount: rmdir: failed to remove /var/lib/schroot/mount/kubuntu-d2c072e7-7e0c-4cfc-b48e-73defe8a4f0a: Device or resource busy E: kubuntu-d2c072e7-7e0c-4cfc-b48e-73defe8a4f0a: Chroot setup failed: stagesetup-stop.
Schroot metaal Wikipedia.
Staalfabrieken die niet over eigen hoogovens beschikken, zoals Nedstaal, gebruiken vrijwel uitsluitend schroot. Ook in ijzergieterijen wordt veel schroot toegepast. Hoewel de binnenlandse productie van schroot vaak niet geregistreerd wordt, geven de import en exportcijfers van een land als Nederland het belang van schroot zeer goed aan.
Imog: Schroot.
Home Duurzaam leven Sorteren Afvalpaspoorten Schroot. Schroot of oude metalen worden sinds jaar en dag ingezameld om opnieuw te smelten. De recyclage is dan ook een lonende economische activiteit. Schroot is een bonte mengeling van ijzer, aluminium, zink, lood en koper.
Schroot 16 definities Encyclo.
Woordenboek, spelling van 1861 Schroot' Kartetsen of blikken doozen. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/land016mili01_01/land016mili01_01_0020.htm.: het schroot zelfst.naamw.Uitspraak: sxrot afval van ijzer of ander metaal Voorbeeld: schroothandel copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: schroot komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenli.
Schroot Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Schroot of met Schroot in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Schroot inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Schroot en verwijzingen daarnaartoe.
Nederlandse synoniemen van schroot, ander woord voor schroot.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van schroot. Puzzelomschrijvingen van schroot in het puzzelwoordenboek.: Afval van ijzer. Afval van metaal. Dat is hout om oud ijzer crypt. Een strook hout bij het metaalafval crypt.
Schroothandel en Afbraakwerk Schroot Prijzen Schroothandel Thomas Werner.
Dankzij onze goed ingerichte en moderne werf verloopt de recyclage van ferro en non-ferro snel en volgens alle wettelijke richtlijnen. Alle metalen of schroot kunnen veilig en met weinig doorlooptijd door de leverancier of particulier op onze werf worden aangeleverd.

Contacteer ons

Op zoek naar schroot?