traiteur
 
 
De Hoprank Traiteur Brood Banket.
Hartelijk welkom op de website van Traiteur De Hoprank! Traiteur De Hoprank heeft reeds 20 jaar ervaring in het tot in de puntjes verzorgen van feesten evenementen, dit op locatie of in één van onze feestzalen te Opwijk of Oudegem.
Slagerij Jonkers Verheyen Wechelderzande: Traiteur.
lepelhapjes: met haring in curry, meloen met parmaham, tomaatgarnaal, seizoenspat met confituur. borrelhapjes: kipcocktail, garnaalbootje, carpaccio van rundsfilet, vitello tomato, piramide van waldkorn vergezeld met mozzarella en tomaatje. warme hapjes: warme minihapjes gevuld met tomaat, vid, kaas, curry, pizza en worstebroodjes.
Traiteur feesten Restaurant Dumon.
Alle gelegenheden zijn goed, alles kan: een babyborrel, een communiefeest, een bijeenkomst van collegas, een feest onder familie, vrienden, of gewoon zomaar. We maken graag één of meer mooie tafels voor je vrij, en vanaf 20 personen kan je ook bij ons terecht tijdens de sluitingsdagen van het restaurant.
Traiteur Tastoe.
Traiteur Tastoe biedt grenzeloze mogelijkheden voor de culinaire opluistering van uw feesten en evenementen. Of het nu gaat om een receptie, een huwelijks of Communiefeest, een seminarie, onze traiteurdienst verwent u met een heerlijke gastronomie en een service zonder valse noten op een locatie naar keuze.
Traiteur Online vlees bestellen bij Slagerij Vandecruys in Ten Aard, Kasterlee, Larum en Mol.
Speciale verzoeken of bestellingen stuur je best per mail naar webshop@slagerijvandecruys.be. We proberen elke mail in het mate van het mogelijke binnen de 4 uur te beantwoorden. Wens je zeer snel geholpen te worden? Bel ons dan op 014 85 28 34.
Traiteur-vacatures in 2018 Antwerpen stad februari 2018 Indeed.com.
Enthousiaste verkoopsmedewerkster Slagerij Traiteur. Traiteur Fonteyne Aartselaar. Slagerij Traiteur Fonteyne is al meer dan 80 jaar een vaste waarde in en rondom Aartselaar. Sinds 1936 is Fonteyne in de streek een begrip als kwalitatief. Jobkitchen 12 dagen geleden vacature opslaan meer.
De 10 beste traiteurs in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Toen ik als kind nog in in Lier woonde reed ik op zondag samen met mijn bompa naar deze traiteur om allerlei lekkers te halen. Het assortiment is gigantisch en er staan vaak lange rijen voor de deur maar wachten loont zeker de moeite!
Traiteur Catering Mandeldaele.
Naast onze diensten binnen de slagerij bieden we u ook de mogelijkheid tot het reserveren van catering voor uw evenementen. U kan hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw evenement. Bestellen is enkel mogelijk vanaf donderdag tot zondag en op feestdagen.

Contacteer ons

Zoeken naar traiteur